Leto 2022 Crna Gora Hoteli

| Hotel Suzana - Budva

 Budva je jedan od najstarijih gradova na Jadranskom moru, 2500 godina. Zbog povoljnog geografskog položaja budvanska rivijera je centar crnogorskog turizma. Značajni turistički objekti se nalaze unutar mletačkih zidina iz 15. veka, koje okružuje budvanski Stari grad. Osim istorije stari grad nudi i preko 200 radnji: suvenirnica, butika, kafića, restorana, kozmetičkih salona što čini ovaj deo grada idealnim za šetnju i zabavu. Ono što Budvu čini najatraktivnijom turističkom destinacijom jeste spoj različitosti i kontrasta na jednom mestu. Zabava, odmor, noćni provod, relaksacija, istorijski kurioziteti i prelepe peščane plaže su glavni reprezent budvanske opštine, što svake godine dovodi sve više turista.

Ljubav je kao glavna spona između cele priče o postanku grada Budve. Jer je Kadma pratila njegova žena Harmonija, i zajendo su se nastanili na današnjoj teritorji i osnovali Budvu.

Dobar glas daleko se čuje! Upravo to Budvu čini sve posećenijom destinacijom

Hotel Suzana*** nalazi se u Budvi, odmah preko puta kompleksa „Slovenska plaža“, na udaljenosti oko 150m od plaže. Hotel poseduje kapacitet oko 150 ležaja. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama  i četvorokrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani poseduju klimu, terasu, kupatilo, frižider, fen i televizor. Apartmani su kompletno renovirani i poseduju dve zasebne spavaće sobe. Doručak i večera (klasičan način posluživanja)  se služi u restoranu „Suzana“ koji se nalazi u prizemlju hotela.

 
                           Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; 1/3- trokrevetna soba;  1/4 - četvorokrevetni apartman.

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; 1/3- trokrevetna soba;  1/4 - četvorokrevetni apartman.